Kőszegi Andalgó

koszegvendeghaz.hu

Évszakok között

2018. április 26. 08:52 - nbb93

Kőszegi kirándulások képei

evszakok_kozott.pngSzeretem amikor két évszak között állunk. Például amikor még foltokban itt a hó, de már annyira süti a Nap, hogy elvakítja az embert. Vagy ilyen az is, amikor még kellemes a hőmérséklet, viszont a fák levelein már színek százait fedezhetjük fel.


Most épp tavasz van és újdonságként hat rám a sok zöld levél, a virágzó fák illatai, vagy éppen a rengeteg madár éneke. Sétálok az erdőben és mindent újdonságként élek meg. Korábban írtam már az idő kérdéséről is, illetve a jelen megéléséről. Annyi biztos, hogy ilyen évszakváltások után könnyű a jelenbe lenni, hiszen csupán annyiról van szó, hogy mindent mondhatni csodálattal figyelsz magad körül.


Vajon miért van az, hogy 1-2 hét és teljesen megszokottá válik ez az állapot és már észre sem vesszük? Vajon az jó lenne ha az évszakok gyakrabban váltakoznának, tehát rövidebb ideig tartanának? Vagy szükség van a hosszú őszre és télre ahhoz, hogy értékelni tudjuk a tavasz elejét?

Több mint 50 videót és több mint 230 fényképet találsz Kőszegről itt mindenféle évszakból.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://andalgo.blog.hu/api/trackback/id/tr5513854280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása