Kőszegi Andalgó

koszegvendeghaz.hu

Az idő és az ember

2018. április 14. 12:57 - nbb93

Kőszeg, Hétforrás

 andalgo_blog.png

Az idővel mi emberek általában harcban állunk, hiszen ami elmúlt az elmúlt. Visszafelé látjuk a dolgokat, előre felé csak reméljük vagy féljük őket. A jelennel kevesebben foglalkozunk, pedig ha jobban belegondolunk csak vele rendelkezünk.

Amikor a természetben vagyok nem mérek időt, sőt egykor még mobilt se vittem magammal a kirándulásaimra . Nem mintha olyan sokszor kerestek volna, de mégis minden teljesen más nélküle. Az ember rájön, hogy most jobb ha figyel, mert bizony a segítség nem csak egy gombnyomásra van tőle. Kezdetben talán féljük ezt az állapotot, de köszönhetően annak, hogy elkezdünk jobban figyelni mind magunkra, mind a környezetünkre, millió apró csodát fedezünk fel, melyek egész egyszerűen feledtetik velünk azt, hogy egyedül vagyunk.

Bár jelenleg nem tehetem meg, hogy mobil nélkül kiránduljak, de az idő mérése, illetve a nem mérése még mindig jelen van, mint ahogy én is igyekszem jelen lenni. Még sosem késtem el emiatt.

Persze nem arra akarlak biztatni, hogy telefon nélkül indulj neki az erdőnek. Inkább csak azt szeretném mondani, hogy tedd azt amit igazán szeretsz, méghozzá teljes átéléssel, teljes figyelemmel. A múltat meg engedd el mert csak lelassít.

Itt a jó idő, kapcsold ki azt amin ezt olvasod és irány a természet! :)

A képen a kőszegi Hétforrás látható.

Látogass el Kőszegre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://andalgo.blog.hu/api/trackback/id/tr4213834080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása