Kőszegi Andalgó

koszegvendeghaz.hu

Egy élmény volt

2018. november 01. 12:14 - nbb93

Te mikor mondtad legutóbb? Kissé megkopott szlogen, hisz használják jó és kevésbé jó dolgok végszavaként is. Most nem arra gondolok, amikor a fogorvostól így köszönsz el, mert valószínű hogy egyik félnek sem ez volt a nap csúcspontja. A fogorvosnak munka, a páciensnek kellemetlenség esetleg fájdalom.

Ezek a pillanatok általában nincsenek a vágyaink között. Persze amilyen sokfélék vagyunk emberek, annyira sokféle lehet az élmény is. Mindenkinek más és más. Van akinek ehhez tömeg kell és hangzavar például egy sportesemény vagy egy koncert. Ezek is lehetnek nagy pillanatok az ember életében. 

Mi egy másfajta élményt kínálunk itt a Kőszegi-hegység ölelésében. Hallgattad már csöndet egy erdőben? Kell egy kis idő míg ráérzel. Amikor a gondolataidat is hallod és amikor azokat is lecsendesíted, ott kezdődnek az igazi élmények. Ráfeledkezel a kilátásra, egy felhőre, egy virágra vagy egy madárra, amikor felfedezed, hogy mennyi élet van körülötted és egyszerűen csak jól érzed magad. Itt minden passzol, minden a helyén van. És ha ezt olyan valakivel éled meg ki a szívednek különösen kedves, akkor az még szebbé teszi az érzést.

Ismered amikor a GPS megzavarodik és jön az újratervezés? Itt erre van lehetőség, hogy megtaláld magad. Amikor átjár a végtelen nyugalom akkor rádöbbensz, hogy egyes dolgok és tárgyak amikért majd megvesztél nem is olyan fontosak. Itt újraszőheted álmaid és újragondolhatod a jövődet. Ez a környezet erőt és hitet ad hozzá. 

Tudod miről híres a kőszegi vár? Jurisics és maroknyi csapata megállította a sokszoros túlerőben lévő török sereget. Szerinted a spenóttól volt? Nem. Ők hittek magunkban. Neked is ezt kell és ehhez az első lépést tedd meg Kőszegen.

 

Bízom benn ha végig olvastad írásom, azt tudod majd mondani: egy élmény volt.

De inkább gyere el és éld át!

Várunk szeretettel Kőszegen!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://andalgo.blog.hu/api/trackback/id/tr5514337845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása